Kako z zavestno manifestacijo hitreje dosegati cilje

Ljudje smo energetska bitja. Vsak od nas ima določeno energijo in vibracijo. Danes to lahko tudi znanstveno potrdimo. Nikola Tesla je že pred skoraj 100 leti rekel:

“Če želimo razumeti skrivnosti vesolja, moramo razmišljati v smislu energije, frekvence in vibracije.”

In Nikola Tesla ni bil neumen človek. Samo poglejte koliko pred časom je bil in koliko novodobnih idej je imel. Sicer pa ne potrebujemo znanstvenih raziskav in dokazov. Poglejte okoli sebe. Kakšno energijo imate, takšni so vaši rezultati. V poslu, zdravju in odnosih. In dobra novica je, da smo ljudje bitja, ki lahko svojo vibracijo zavestno dvignemo in s tem zadržimo visok nivo energije, kar pomeni boljši rezultat.

Ja seveda Damir, kakšno vezo pa ima energija in moji posli in denar? Jaz delam v IT-ju in to tam ne  deluje!?

Točno tako. Zavestna maniestacije ne deluje, ker ti zavestno ne kreiraš. Podzavestno pa zelo kreiraš in se tega ne zavedaš. Vse naše misli, prej kot slej, postanejo realnost. In dobivamo rezultate od naših pozitivnih do negativnih misli. In večina to počne na nezavednem nivoju. Ne vemo, da ne vemo. In kreiramo na nezavednem nivoju rezultate, dogodke, ljudi, ki nam niso ok, se pritožujemo in bentimo, čas pa beži.

Kaj pa če bi zavestno začeli kreirati in manifestirati? Ker vse več in več ljudi, ki so uspešni na svojih področjih, to počne. Zavestno kreirajo svoje življenje.

Kaj počne Novak Djoković, da je tako uspešen v tenisu? Kaj počneta zakonca Login, da sta tako uspešna v poslih? Kaj sta delala Marjan Ogorevc in Primož Kozmus pri metu kladiva?

Z različnimi starimi in novimi znanji ter delom, so si zavestno skreirali željene rezultate. A je bilo lahko? Najbrž ne. Ali so hoteli vmes prekiniti? Verjetno. Ali so verjeli, da jim bo uspelo? Zagotovo. Drugače ne bi prišli, do takšnih rezultatov. In to znanje delijo naprej.

Jah, jaz poznam več ljudi, ki so uspeli in ne delajo na tak način, s to energijo in manifestacijo pa ta vudubudu, kar imaš ti Damir.

Vsekakor je veliko takih ljudi, a v podzavesti so počeli iste stvari, da so dosegli svoje cilje in sploh niso vedeli kaj delajo. So samo šli in naredili. Zgoraj našteti pa so zavestno kreirali in manifestirali svoje rezultate. In dobra novica je, da se zavestnega način kreiranja lahko nauči vsak posameznik in to za vsako področje, ki si ga želi izboljšat. Samo energijo je potrebno tja usmerjat.

Poglejmo konkretne korake, kako poteka manifestacija:

1. Postavi si konkreten in merljiv cilj – Zahtevaj 

Najprej poglej, kaj si zares želiš. Vzemi si čas in ugotovi katera stvar, ti je res všeč in si jo želiš zmanifestirati. Nek cilj v katerega 100% verjameš, da ga lahko dosežeš. Ne sedaj govoriti, da bi rad miljon evrov za svoj startup ali pa miljon prometa, če do sedaj še nisi dosegel 50.000 Eur prodaje v podjetju. Nič ni narobe z velikimi cilji, a pri postavljanju ciljev je zelo pomembno, da si daš takšen cilj, v katerega močno verjameš. Lahko je velik, ampak verjameš, da ga lahko dosežeš. In to lahko enostavno preveriš. Katera so prva čustva, ki pridejo na plano, ko pomisliš na svoj cilj? Če ni veselje, sreča in optimizem bo potrebno nekaj spremeniti. Če si želiš “visoko leteče” cilje, zraven pa vibriraš nevero, strah ali sram, ugani kaj oddajaš. In vesolje ti odgvori na to kaj oddajaš, ne na to, kar si želiš ali pa se dobro sliši.

2. Pojdi v akcijo – Vesolje odgovori 

Tukaj se ljudje dostikrat zmedemo. Ja saj mi mora vesolje odgovorit na moje prošnje in zahteve takoj. Zakon privlačnosti tako deluje. Jaz lahko samo sedim doma in bo prišlo vse, kar si želim. Ni ravno tako. Potrebno je iti v akcijo. In najbolj pomembno je, da greste v to aktivnost z občutkom, da rezultat že imate. Da je že narejeno. Sedaj. In zaradi tega ste lahkotni in uživate na poti, kjer sproti dobite odgovore in napotke za naprej. Tako kot pravi Jim Carrey. Ne gre tako, da sediš doma in ješ sendvič. Je potrebno delati in oddelati.

3. Dovoli si, da se zmanifestira 

Da se vam željen rezultat zmanifestira morate biti v energiji sprejemanja. Potrebna je potrpežljivost in vera. Ne glede, na to kaj se dogaja, ne glede na vse NE-je, vi niste v uporu, jezi ali pritoževanju. Ste v super energiji hvaležnosti in sprejemanja rezultata. Da vam željen rezultat pripada. Ko konkretno vse oddelate, zraven pa zadržite energijo hvaležnosti tega rezultata, potem ni mogoče, da vam ne uspe. Rezultat vedno pride. Vedno. Samo potrebno je bit vztrajen in po poti uživati in ne zgubiti vere. Za nobeno ceno.

Predlagam vam, da sami preizkusite to tehniko. Da si sami zmanifestirate neko stvar, dogodek ali cilj. Zavestno. Če je uspelo tem ljudem, če uspeva že toliko ljudem na svetu, če uspeva tudi meni, zakaj vam ne bi? A vi ste čisto drugačen človek? A za vse deluje ta zakon za vas pa ne? Dajte si priložnost in stestirajte življenje