Osebni coaching

Živijo,

hvala, da ste se ustavili na najini strani. Že to, da ste priklikali mimo, verjetno pomeni, da vas zanima nekaj več in bi radi stvari v življenju spremenili na bolje! 

Kar je odlično! Saj lahko vse stvari okoli nas vedno spremenimo na bolje. Ne glede na to, kje ste sedaj. 


S kakšnimi izivi se soočate?

  • Si želite več miru in življenjske energije?
  • Bi radi napredovali na karierni poti?
  • Se vam zdi, da ste zaspali in se vrtite v krogu?
  • Se v ljubezenskem odnosu ne dogaja tako, kot bi si želeli, ali pa se nič ne dogaja?
  • Bi radi živeli življenje s polnimi pljuči in nasmehom na obrazu?

Ključ za uspeh na vseh področjih se skriva v vas samih!

Sva Sabina in Damir, poročen par, ki sva se odločila, da s svojim znanjem in izkušnjami pomagava drugim. Na najinem prvem zmenku, sva našla skupen interes in temo pogovora: osebnostna rast in meditacija. Svetujeva na področju partnerskih odnosov, poslovne poti in boljšega počutja. Vse v enem. Sva trenerja iz življenjskih izkušenj, ne iz prebranih knjig.

DAMIR ADROVIĆ

Po izobrazbi uni. dipl. ekonomist z več kot 15 leti izkušenj s prodajo, razvojem poslov in mentoriranjem v (startup) podjetjih. V zadnjih letih sem prišel do spoznanja, da je vse, kar se dogaja okoli nas vodeno. Vse je odgovor na naše misli. Vse je energija. In sedaj vas treniram na vaši poti, da si zavestno skreirate tisto, kar si sami želite.

SABINA ADROVIĆ

Po izobrazbi magistra ekonomije, ki sem svoj dušni “poKLIC” našla v coachingu, osebnem razvoju, meditacijah, motiviranju in kanaliziranju sporočil. Moja življenjska pot je bila vse prej kot rožnata. Pri 21. letih sem preživela hujšo prometno nesrečo, premagala boj z depresijo in za sabo pustila kar nekaj stvari in ljudi v življenju, ki so me vlekli navzdol. Vse to je bila odlična odskočna deska za novo življenje, ki sem ga zgradila. Vesela in hvaležna sem za vse izkušnje, vsak podarjen dan in vsako dušo, ki ji pomagam. 

KAKO COACHING POTEKA?

Sodelovanje je intenzivno in primerno za tiste, ki si želite napredka v kratkem času.

Vsebuje jutranje meditacije, skupinske coachinge in individualne pogovore. Naše sodelovanje poteka online, občasno pa se srečamo tudi osebno.

Konsistentnost in potrpežljivost vas bosta zagotovo pripeljala do željenih rezultatov. Pokrivava vsa področja, ki so pomembna v življenju, in sicer: 

Osebnostna rast

Spomnili se boste, da ste vi na prvem mestu svojega življenja. Reprogramirali boste svoje miselne in vedenjske vzorce, da bodo ostali le tisti, ki so vam podporni. Naučili se boste živeti polno življenje, imeti v vsakem trenutku, ne glede na situacijo, pozitivno naravnanost. Sprejeli boste svoja negativna čustva in se jih naučili kontrolirati. Našli boste lasten vir energije, ki bo vselej napolnil vaše baterije. Aktivirali boste višjo zavest in intuicijo ter tako postali kreatorji svojega življenja. 

Partnerstvo

Obnovili in postavili boste temelje trdnega in ljubečega partnerstva, se zopet spomnili imeti radi sami sebe. Ženske boste postale bolj nežne in razumevajoče, moški pa stabilni, a hkrati ljubeči. Dobili boste razlage o moški in ženski energiji, ujemanju, ciklih in menstruaciji ter zakaj je spolnost med partnerjema tako pomembna. 

Kariera

Naučili se boste pravilno postaviti cilje ter dobili razlago zakaj so pomembni v življenju. Postali boste zavestni manifestatorji in z metodo vizualizacije pritegnili prave stvari. Tisti, ki se v življenju še iščete in ne veste, kaj bi bilo najboljše za vas, boste dobili smernice, kako priti do svojega bistva in življenjskega poslanstva. Izbrusili bomo diamantke ter preusmerili pozornost na potenciale. 

KOMU JE COACHING NAMENJEN?

Vsem, ki ste stari nad 18. let in si resnično želite nekaj spremeniti v svojem življenju. Zato vabljeni na pot razvoja. Napišite nama sporočilo na joyadrovic@gmail.com ali preko spodnjega obrazca in dogovorili se bomo za prvi spoznavni sestanek. 

Srečajmo se!