Poslovni Coaching

Pozdravljeni,

najprej hvala, da ste prišli  na to stran. To pomeni, da si želite razvoja.

Razvoja v poslovnem smislu, ki pa je vsekakor povezan z razvojem vas, kot posameznika. In za to vam čestitam!

Najbrž ste že slišal za rek: 

DamirAslika copy

“Karkoli si človeški um zamisli in v to verjame, lahko doseže.”         Napoleon Hill 

Zato se na MENTALNEM TRENINGU za PODJETNIKE osredotočamo na dve stvari: 

 1. na vas, kot posameznika,
 2. na vaše poslovne rezultate.

Se soočate s katerim od naslednjih izzvov: 

 • Imate premalo prihodkov in dobička?
 • Slaba energija in odnosi med zaposlenimi v podjetju?
 • Vas zavirajo vaši podzavestni vzorci kot so strah, neodločnost, nesamozavest, zamere, jeza…?
 • Ste na začetku vaše poslovne poti in ne veste kje začeti? 
 • Želite in čutite, da zmorete nekaj več, ampak (še) niste naredili preboja?

Ne skrbite, za vas imam dobre novice!

Z vsemi temi izzivi sem se soočil in jih razrešil sam ali z mentoriranjem startup in obstoječih podjetij. Sem tudi potrjen mentor s strani Slovenskega Podjetniškega Sklada.

“Podjetju, ki je imelo 200.000 € izgube sem pomagal, da je v enem letu prišlo do solidnega dobička in še vedno raste.”

“Mentorirali smo študenta s super izumom, ki je postavil distirbucjio svojega izdelka po celem svetu.”

“Borznem trgovalcu sem pomagal do večjega miru in stabilnosti pri svojih odločitvah.”

Že vrsto let se ukvarjam s treniranjem podjetnikov in podjetnic na področju razvoja poslovanja in treniranja zmagovalnega MINDSETA. V zadnjih 10 letih sem aktivno treniral več podjetnikov in podjetnic iz različnih panog, nekatera izmed podjetij so Quicktig, Alexpin, Elektro p., Huvii, Bernix, Hluh itd. 

Imam več kot 15 let izkušenj v prodaji in razvoju poslov, kjer sem delal za naslednja podjetja kot so Finance, Xlab, Ceneje.si, Learn-Crypto, …

Skupaj z ženo sva v zadnjih 5 letih intenzivno pomagala (1-1 coaching) že več kot 100 posameznikom in izvedla preko 30 delavnic reprogramiranja uma in podzavesti. 

In vsi, katerim sem pomagal, so imeli isti imenovalec. Odločili so se, da bodo delali stvari drugače in da bodo spremenili samega sebe.

In tukaj vam lahko pomagam. Pri intenzivnem spreminjajnju starih in slabih vzorcev obnašanja, ki vam ne koristijo več. 

Kako deluje naš um?

Kar 95% našega obnašanja prihaja iz podzavesti. Podzavest se v situaciji avtomatsko odzove tako, kot ji ves čas zavestno govorimo. 

Če ste velikokrat slišal ali si zavestno rekli, da vam kaj ne bo uspelo, uganite kaj se zgodi, ko morate v situaciji odreagirati podzavestno? 

Zato je zelo pomembno, kaj govorimo naši podzavesti.

Pa poglejmo, kako se lotimo dela.

Dvakrat na teden se srečamo na individualnem sestanku, kjer dobite:

 • Mentalni trening reprogramiranja lastnega uma – Vaši potenciali in blokade;
 • Mehka znanja, kako dobiti in zadržati visoke nivoje vitalne življenjske energije;
 • Vsa tehnična znanja s področja prodaje, razvoja poslov in iskanja financiranja/investitorjev;
 • Mentalno pripravo na pogajanja in pomembne sestanke;
 • Inspiracijo in motivacija, ko le te zmanjka; 
 • Konstantno podporo in vodenje pri doseganju in manifestiranju vaših strateških ciljev. 

Delujem po principu “Hands on approach“, kar pomeni intenzivno delo v konkretnih situacijah in proti manifestaciji vaših ciljev.  

Do cilja v treh korakih.

1. Pregled stanja in postavitev ciljev

Na začetku pogledamo, kakšno je trenutno stanje v podjetju in pri vas samih. Potem postavimo cilje, ob katerih vam mora zaigrati srce in začutite strast. Če vam ne, potem ni dovolj goriva za naslednji korak.

2. Akcija 

Dobrodošli v telovadnico vašega uma, kjer se “švica”. Tukaj zavihamo rokave in začne se popotovanje proti vašim ciljem. Tukaj začnete z reprogramiranjem vašega uma, s tem ko si dovolite več. In daleč najbolj pomembno na tej poti je, da se zabavate, da kljub vsem pritiskom iščete in držite notranji mir in fokus

3.Rezultat

Delo se konča, ko so cilji doseženi. In če niso, se vračamo k drugi točki toliko časa, kolikor je potrebno. Poleg rezultata pa dosežete še “stranski produkt”: novi vi. Velikih rezultatov namreč ne morete doseči brez spreminjanja samega sebe.


Naslednji korak - Začnemo že danes

Vas zanima, kaj je naslednji korak, kakšna je cena sodelovanja in koliko časa bo trajalo? Če vam je bila do sedaj prebrana vsebina zanimiva in čutite, da bi lahko pri vas ali vašem podjetju kaj premaknili na bolje, potem napišite sporočilo na  joyadrovic@gmail.com ali preko spodnjega obrazca. In dogovorili se bomo za prvi spoznavni sestanek, od tam naprej pa je meja le še nebo.

Lep pozdrav in vse dobro,

Damir Adrović.


Kaj pravijo mentoriranci ?

Delo z Damirjem je bilo zabavno, polno izzivov, rešitev in izkušenj. Pomagal mi je pri postavljanju globalne prodaje , predstavitvah na sejmih, iskanju dobaviteljev in novih partnerjev. Lahko rečem, da sem se v tistem času, kar nekaj stvari naučil, predvsem pa smo na trg, skupaj uspešno lansirali naše produkte.
Jan Juvan
Podjetnik
Čas z Damirjem te da na raketo, da niti ne veš, kdaj. Ker sem se sama največ iskala glede poslovne poti in investicijskih sredstev, kaj in kako, sva se tako z Damirjem tudi povezala. Definitivno pravi naslov, da ti pokaže pot, te naštela in greš. Znanje, izkušnje, enegija ter tu in tam kaka rima. Toplo priporočam za biznis coaching all in one.​
Alex Pin
Pisateljica
Z Damirjevo pomočjo sem lažje kristaliziral tako poslovne kot osebne cilje, ter jih tudi dosegel. Skozi coaching sem se naučil prepoznavati podzavestne programe, ki me ovirajo pri uspehu, s pridobljenim znanjem pa svoj um reprogramirati za uspeh. Skratka, top shit, priporočam vsem, ki mislijo, da imajo svoj um pod kontrolo, pa tistim ki se zavedajo, da nimajo 🙂
Matic Rupnik
Podjetnik

Da, zanima me več !