Cona udobja je sovražnik razvoja

Vsi poznamo cono, kjer smo domači, kjer so nam stvari in ljudje samoumnevni. Šibamo iz dneva v dan, zdi se nam, da se nič posebnega ne dogaja. 

Pri tem se spozabimo in nam gre partner občasno na živce, otroci so tečni in se derejo za brezveze, šef nas obremenjuje z novimi projekti in premajhno plačo, cel teden čakamo na petek in zasluženo pivo po službi, starši kot običajno pametujejo, kako naj bi živeli in kaj naj bi počeli, sosedje pa (po našem mnenju) ljubosumno opazujejo naš novi avto. 

Po eni strani smo navidezno srečni v svojih zagarantiranih hišah, stanovanjih, avtomobilih in službah, po drugi strani pa bi se najraje zavili v “moj-moj” jopič in kričali na ves glas. 

Imamo polne denarnice denarja, s katerim si ne moremo kupiti notranjega miru. Imamo partnerje, s katerimi se ne pogovarjamo in smo jezni drug na drugega. Imamo varne avtomobile, službe, hiše (da ne rečem betonske graščine) in ko nas znanci vprašajo, kako smo, nadanemo super prisiljen nasmešek na obraz in izdavimo: “super”! Da ja nebi nihče videl in nam znal pomagati. 

Tako so nas sprogramirali, v to smer gre svet. Ampak ne več dolgo. Prihaja nova doba, leto 2020, ki v numerološkem smislu pomeni energetsko dobo. Rabimo se prebuditi iz (pre)dolgega spanca in pogledati stvari iz dugega zornega kota.

Sem velika zagovornica dejstva, da je ŽIVLJENJE ČUDOVITO. Ker je res. In to učim svoje stranke. Ampak ne pod pretvezo in masko lažne realnosti, da je vse super, kadar POSEDUJEMO stvari, na drugi strani imamo pa razdrta razmerja, ne počnemo stvari, katere ljubimo, smo pod pritiski in na koncu…veste kaj je na koncu. 

Torej – če imamo vse zgoraj našteto v lasti, še ne pomeni, da smo mirni, zdravi, nasmejani, da imamo top občutke skozi cel dan. Da ustvarjamo in kreiramo. Se odpiramo in učimo. 

Ne iščite varnosti v LASTNINI, ampak SAMI V SEBI. V super, vrhunskih občutkih. Poglejte realno sliko. Ja, mogoče bo koga izmed vas bolelo, ne bo prijetno. Je pa še kako potrebno. Danes. Naj vas EGO ne zamede, da zopet prestavite RAZVOJ in s tem sami sebe na drug dan. 

Sama sva se odpovedala mnogim stvarem, denarju in času ter vse vložila v OSEBNOSTNI RAZVOJ. Noben Matercard ali nov Mercedes nama ne more tega prinesti ali nadomestiti. Ljubiva življenje in življenje ljubi naju. Tako je. 

Dobrodošli.